Adı Altındağ ile özdeşleşmişti: Veysel Tiryaki yeni projeleri ile dönüyor

Adı Altındağ ile özdeşleşmişti: Veysel Tiryaki yeni projeleri ile dönüyor

2004-2019 yılları arasında 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı görevini yürüten Veysel Tiryaki, yeni projeleri ile bir kez daha ilçeyi yönetmeye talip oldu. Tiryaki, Altındağ’da yaptığı kentsel dönüşüm hizmetiyle ülke çapında üne kavuşmuştu.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine doğru ilerlerken Ankara'nın kalbi Altındağ’da heyecan artıyor. AK Parti'nin Belediye Başkan adayı, ilçe ile adı özdeşleşen Veysel Tiryaki oldu. Altındağ'ın sevilen ismi Veysel Tiryaki, 2004 - 2019 yılları arasında üç dönem boyunca belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüttüğü bölgede tekrar sahneye çıkıyor. Tiryaki ve ekibi 3 Mart’ta projelerini tanıtacağı büyük lansman için hazırlıklarını sürdürüyor.

3.jpg

BÜYÜK ÖVGÜ TOPLAMIŞTI

Altındağ'ın borçsuz belediye haline gelmesinde büyük pay sahibi olan Tiryaki, mali disiplin ve gelir artırıcı politikalarıyla tanınıyor. Gereksiz harcamaların önüne geçerek belediyenin gelirlerini artıran ve yatırımları katlayan Tiryaki'nin liderliğindeki dönemde Altındağ Belediyesi, borç almadan başarılı bir performans sergiledi.

Tiryaki'nin belediyecilik anlayışı sadece ekonomik açıdan değil, kentsel dönüşüm alanında da iz bıraktı. Altındağ’da yoğun olan gecekondu mahallelerini güvenli ve modern bölgelere dönüştüren Tiryaki, özellikle Gültepe ve Hamamönü’nde yaptığı işlerle büyük övgü toplamıştı. Bunların yanında sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren eski başkan, mahallelerde gençlik merkezleri ve kütüphaneler açarak gençlere ve halka önemli bir hizmet sunmuştu.

2.jpg

HİZMET DEVAM EDECEK

Kendi döneminde gerçekleştirdiği hizmetlerin devamının geleceğini vurgulayan Tiryaki, yeni dönemde mahalle kütüphanelerini artıracaklarını ve Altındağ'da yeni nesil yaşayan kütüphane projelerini hayata geçireceklerini belirtti.

Altındağ'ın simgesi haline gelen Altınköy projesinde yeni çalışmalar için kolları sıvayan Tiryaki, ilçenin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

1.jpg

ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE

Tiryaki son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, engelli çocuklar için büyük bir projeye girişeceklerini duyurdu.

Açıklama şöyle:

“Yeni dönemde Allah kısmet ederse Altındağ'da oturan engelli çocuklarımız ve aileleri için projelerimiz olacak. 95 dönüm büyüklüğünde bir alanı Engelliler Eğitim ve Sanat Merkezi olarak hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu tesiste, engelli çocuklarımıza uygun koşullarda mesleki eğitimler vererek, istihdam olanakları sağlamak ve onları topluma kazandırmak arzusundayız.

Bugün engelli çocuklarımız, gençlerimiz ve aileleri ile buluştuk. Engelleri ortadan kaldırmak, özel çocuklarımıza ve ailelerine kolaylıklar sunmak yerel yönetimlerin öncelikli görevlerindendir. Bu anlayışla onların yüzünü güldürmek tek gayemiz”

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.