Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Sabancı, Cannes'a bakın kimle katıldı...

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Sabancı, Cannes'a bakın kimle katıldı...

Magazin gündeminden düşmeyen Cannes Film Festivalinde bu kez Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı dikkati çekti. Adı Şeyma Subaşı ile anılan genç Sabancı, Cannes'a ünlü modelle birlikte katıldı.

Cannes film festivalinde Türk ünlüler gerek kıyafetleriyle gerekse de pozlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak dikkati çeken isim ise Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ya mensup Kerim Sabancı oldu.

Arzu Sabancı'nın oğlu Kerim Sabancı, geçtiğimiz günlerde ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Öte yandan kaynanalığıyla ünlü Arzu Sabancı'nın buna ne tepki vereceği günlerce konuşulmuştu.

Kerim Sabancı, Cannes Film Festivali'ne de damgasını vurdu. Genç Sabancı, Instagram'da 2.5 milyon takipçisi bulunan ünlü model Carmella Rose'la festivalde yer aldı.

POZLARA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Sabancı'nın Carmella Rose'la pozu sosyal medyada gündem olurken konu ile sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağdı.

Pozla ilgili olarak takipçiler "Arzu Hanım'ın savaşı artık başlayacaktır", "Arzu Hanım gördüğümde siz aklıma geldiniz" yorumları yapıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.