AHİD Başkanı Hilmi Yaman Ankara’da okurlarıyla buluştu

AHİD Başkanı Hilmi Yaman Ankara’da okurlarıyla buluştu

Ankara’da düzenlenen kitap fuarında Ahid Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, ilk kitabı için imza günü gerçekleştirdi. Etkinlikte ziyaretçilerin yoğun katılımı dikkat çekti.

ATO Congresium’da gerçekleştirilen kitap fuarı, yazarlar ile okuyucuları bir araya getirdi. Fuara katılan Ahid Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, fuarın son gününde hemşerileriyle bir araya gelerek yeni yayımlanan eserini tanıttı. Ziyaretçiler, fuar alanında kurulan stantta Yaman ile görüşme fırsatı buldu.

yaman-2.jpg

YAMAN’IN ESERİ ÜZERİNE…

Yaman’ın kaleme aldığı “Futbolda Şiddet Algısı: Ankaragücü Taraftarında Şiddet ve Kimlik Algısı Üzerine Saha Çalışması” adlı eser, futbol taraftarlığı çerçevesinde şiddet ve kimlik ilişkisini ele alıyor. Akademik araştırmaya dayanan çalışmada, özellikle MKE Ankaragücü taraftarları üzerinden elde edilen veriler yer alıyor. Kitapta saha gözlemleri ve analizler doğrultusunda çeşitli bulgulara yer verildiği belirtildi.

yaman-3.jpg

SEVENLERİNE KİTABINI İMZALADI

Fuar süresince ziyaretçilerle birebir görüşen Yaman, kitabını imzalayarak okuyucularla sohbet etti. Etkinlik boyunca stant çevresinde yoğunluk oluştuğu gözlendi. Katılımcılar, yazarla bir araya gelerek eser hakkında bilgi alma ve değerlendirme yapma imkânı buldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.