Ahmet Davutoğlu’ndan Ankara Sanayi Odası’na sürpriz ziyaret

Ahmet Davutoğlu’ndan Ankara Sanayi Odası’na sürpriz ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Ankara Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, sanayicilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, üretimdeki maliyet baskısı ve sektörün mevcut durumu masaya yatırıldı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda, Türkiye sanayisinin karşı karşıya olduğu yapısal sorunlar ile işletmelerin sürdürülebilirliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

SANAYİDE ÇÖZÜM ARAYIŞI

Davutoğlu’nun, partisinin sanayi politikaları doğrultusunda hazırlanan çözüm önerilerini paylaştığı görüşmenin, karşılıklı fikir alışverişiyle tamamlandığı bildirildi. Ziyaretin, üretim odaklı ekonomik stratejiler üzerinde yeni bir tartışma zemini oluşturduğu ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.