Ak Parti'de Gençlere Öncelik

Ak Parti'de Gençlere Öncelik

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, Genel Başkan Erdoğan’ın sıkça dillendirdiği ‘gençlere öncelik verin’ çağrısına uyduklarını belirterek, “teşkilat yönetimimizin yüzde 50’sini gençler oluşturuyor” dedi.

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan Kongrede güven tazeleyen Yıldıztepe, “2004 yılından bu yana AK Parti teşkilatımızın içindeyim ve çeşitli kademelerinde görev yaptım. 2013 yılında yerel seçimler öncesi İlçe Başkanlığına atandım.10 Eylül'de yaptığımız kongremizde beni bu göreve tekrar layık gördüler” dedi. 

NEDİM YAMALI İKNA ETTİ

Ali Yıldıztepe, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı’ya kongre öncesi ‘ben lise mezunuyum eğer bu işi daha iyi yapacak üniversite mezunu arkadaşlar varsa görevi onlara verebilirsiniz’ şeklinde bir öneride bulunduğunu; ancak Nedim Yamalı tarafından, “15 Temmuz’da verdiğin kahramanca mücadeleyi gördük. Ne üniversite mezunları var ki eline su dahi dökemez” diyerek kendisini ikna ettiğini kaydetti.  

TEŞKİLATIN YÜZDE 50’SİNİ GENÇLER OLUŞTURUYOR

kahramankazan-ak-parti-genclik-kollari,-lokman-erturk,-ali-yildiztepe.jpg

Teşkilat yapısıyla ilgili bilgi veren Başkan Yıldıztepe, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gençlere öncelik verin’ talimatına uyarak, teşkilat yönetiminde gençlere büyük önem verdim. Yönetimin yüzde 50’sini gençler oluşturuyor. Genç avukatlarımız var, üniversite öğrencilerimiz var. Hemşeri gruplarımızdan temsilcilerimiz var. Kahramankazan’da Türkiye’nin her yerinden gelen vatandaşları bulmak mümkün. O gruplara da hitap edebilmek ve onları daha iyi anlayabilmek için yönetimde o grupların temsilcilerine yer verdik. Biz Kahramankazan olarak içine kapanık bir teşkilat olmadık. Toplumun bütün katmanlarına dokunan bir teşkilat oluşturduk” dedi. 

MAHALLE MAHALLE BİREBİR GÖRÜŞME…

Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile çalıştıklarını da kaydeden Yıldıztepe, çalışmalar ve parti üye kayıtlarıyla ilgili ise şunları söyledi:  “İlçe genelinde vatandaşlarımızın sorunlarını belirlemek için ziyaretlerimiz devam ediyor. Teşkilatımız vatandaşlarla mahallerinde birebir görüşüyor. Üye kayıtlarımız da tam gaz devam ediyor. Şu anda yüzde 30 üzerinde; ancak insanlarımız üye olmasa bile ‘Başkanım zaten biz sizinleyiz’ diyor. Kahramankazan’dan AK Parti’ya çıkan oya baktığımız zaman vatandaşlar bize büyük bir teveccüh gösteriyor ve duygularında samimi.  

İLÇEYE AK PARTİ İLE YATIRIM YAĞDI 

AK Parti iktidarı ile eski adı Kazan yeni adı Kahramankazan’da büyük yatırımlara imza atıldığını söyleyen Yıldıztepe, “AK Parti iktidarı ile burada büyük bir dönüşüme imza atıldı. Önceden çöpler birikiyor şehri çöp kokuları sarıyor, sular yazın kesiliyordu. Şimdi çöp sorunu yok, ilçemizin 350 bin nüfusa göre bir su şebekesi var 11. katlara bile su çıkıyor. Seçim vaatlerinde biz buraya doğalgazın geleceğini söylediğimizde insanlar bize ‘hayal görüyorsunuz’ diyordu. Kimse bunca yatırımın ilçemize geleceğine inanmıyordu” diye konuştu. 

EN SORUNSUZ İLÇELERDE BİRİ

img_79966.jpg

Kahramankazan’daki bu olumlu dönüşümün ardından yoğun bir şekilde göç aldığını da belirten Başkan Yıldıztepe, “Sorunsuz bir ilçeyiz. Asayiş ya da diğer konularda büyük sıkıntılar yaşanmıyor. Emniyet yetkililerimiz de bizi doğruluyor. Buradayken emekli olan memurlar bile ilçemizde kalıyor” dedi. 

UYUMLA ORTAK HAREKET EDEREK ÇALIŞIYORUZ

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk birlikte çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Yıldıztepe, “Lokman Başkanımızla aramız çok iyidir. Kahramankazan için hep birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Lokman Başkan teşkilatı da iyi bilen birisidir” ifadelerini kullandı. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.