Ak Parti’de kongre heyecanı sürüyor

Ak Parti’de kongre heyecanı sürüyor

AK Parti’nin Çankaya, Altındağ ve Pursaklar ilçe başkanları da belli oldu.

AK Parti Ankara ilçe teşkilat kongreleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, sırasıyla Çankaya, Altındağ ve Pursaklar’ın olağan kongreleri gerçekleştirildi. Bu kongrelerde AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca güven tazelerken, AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde ataması yapılan AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık ise başkanlığını taçlandırdı. 

KONGRELER 10 ARALIK’TA SONA ERECEK

ak-parti-pursaklar-ilce-baskani-servet-turkayik.jpg

Bir süre ertelenen AK Parti’nin Ankara İlçe kongreleri 24 Kasım’da Beypazarı ile başlamış sonra sırasıyla Etimesgut, Yenimahalle, Güdül, Nallıhan, Kızılcahamam, Çankaya, Altındağ ve Pursaklar ile devam etmişti. Ankara’da Şereflikoçhisar, Evren, Gölbaşı ve Keçiören olmak üzere 4 ilçede daha kongre yapılacak. Kongreler, 10 Aralık’ta AK Parti Keçiören İlçe Kongresi ile sona erecek. 

İLÇE BAŞKANLARI

ak-parti-altindag-ilce-baskani-ahmet-karaca.jpg

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz, AK Parti Güdül İlçe Başkanı Ömer Eşen, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık. 

KEÇİÖREN İLÇE BAŞKANI SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE İSTİFA ETTİ

cankaya-ilce-baskani-ali-guven.jpg

Öte yandan AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, geçtiğimiz Cuma günü istifa ettiğini açıkladı.3 buçuk yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Çoktan istifasını Twitter hesabından yayınladığı şu mesajla duyurdu: "Keçiören’imize hizmet yolunda 3.5 yıldır sürdürdüğümüz Keçiören ilçe başkanlığı görevimizi, yeni kongre sürecinde devam etmeyeceğimizden bugün itibariyle nihayete erdirdik. Emeği geçen herkesten helallik dileriz." dedi.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.