AK Parti’de MYK heyecanı: Yol haritası belirlenecek

AK Parti’de MYK heyecanı: Yol haritası belirlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün toplanacak. Toplantıda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından partinin gündemindeki önemli konular ele alınıp yeni yol haritası belirlenecek.

Türkiye, 9 günlük bayram tatilinin ardından yeniden çalışma sürecine başladı. Haftanın ilk gününde ise AK Parti’de MYK heyecanı başladı. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan AK Parti MYK’sında partinin gündemindeki önemli konular ele alınacak. AK Parti, bu toplantı ile birlikte yeni yol haritasını belirleyecek.

myk-1.jpg

GÜNDEMDE NELER VAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK üyelerinden bayram tatili süresince sahadan aldıkları izlenimleri dinleyecek. AK Parti'nin hazırladığı 9. Yargı Paketi'nin Meclis'e sunulması planlanıyor.

ÖĞRETMENLİK YASASI

Öğretmenlik mesleği ile ilgili yeni yasa tasarısı da bu hafta Meclis'e sunulacak. Öte yandan sokak köpekleri ile ilgili yasal düzenleme de MYK toplantısında ele alınacak.

31 Mart yerel seçimlerinde elde edilen sonuçlar masaya yatırılacak ve kapsamlı bir değerlendirme yapılacak.

myk-2.jpg

BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE KAMPI

1-2 Temmuz tarihleri arasında AK Partili belediye başkanları Kızılcahamam'da istişare kampında bir araya gelecek. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'yi bakanlıkta kabul edecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ GRUP TOPLANTISI GERÇEKLEŞECEK

26 Haziran Çarşamba günü AK Parti Grup Toplantısı gerçekleştirilecek. AK Parti, bayram tatilinin ardından da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Hafta başındaki MYK toplantısı, partinin önümüzdeki dönemdeki yol haritasını belirlemesi açısından önem taşıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.