AK Parti’nin ABB adayı olarak gösterilen isimden gece 3’te çarpıcı mesaj

AK Parti’nin ABB adayı olarak gösterilen isimden gece 3’te çarpıcı mesaj

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan isim, gece 3’te dikkat çeken bir mesaj paylaştı ve “Fildişi kulelerinde, sosyal medyada değil; sokaklarda halkımızla beraberiz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için partilerin adayları bir bir açıklanıyor. Özellikle AK Parti’nin adaşları merak ediliyor. İstanbul adayını açıklayan AK Parti’nin Ankara adayının kim olacağı ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

MHP ile ortak aday çıkaracak olan AK Parti’de, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok isminin ağır bastığı belirtiliyor. İsmi konuşulan bir diğer isim ise, Altındağ eski Belediye Başkanı Veysel Tiryaki. AK Parti’nin ABB Adayı’nın bu iki isimden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti’nin ABB Adayı’nı 18 Ocak’ta açıklaması bekleniyor.

CHP, mevcut Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı yeniden aday göstermişti. AK Parti’nin Ankara adayını açıklamasıyla ABB yarışının kimler arasında geçeceği kesinleşmiş olacak.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Turgut Altınok, gece 3’te dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

ABB adaylığını çok istediği bilinen Turgut Altınok, gece 03.00’te X’ten mesaj atarak “Değerli dostlar, saatler 03.00’ü geçerken bir mesai günümüzü daha çok şükür tamamladık” dedi.

BU SÖZLER KİME: FİLDİŞİ KULELERİNDE DEĞİL...

Altınok mesajında ayrıca “Fildişi kulelerinde, sosyal medyada değil; sokaklarda, şehrimizin her noktasında genç yaşlı tüm halkımızla beraberiz. Çalışmaya, eserler inşa etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

mesaj-altinok.jpg

“DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM”

Turgut Altınok X’ten yaptığı paylaşımda, çalışmaları hakkında da bilgi vererek “İçerisinde çok amaçlı salonların, kütüphane ve kreşlerin yer aldığı 3 tane kültür merkezimizin yapımını tamamladık. Yine Keçiören Belediyesi olarak Atapark’ta yaptığımız sağlık ocağını tamamladık. Bu güzel eserlerimizi çok yakında sevgili Keçiörenlilerin hizmetine açacağız. Durmak yok! Çalışmaya devam! Hayırlı geceler, hayırlı günler” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.