Aksaray’da kanlı gece: Evde 3 kişi vurulmuş halde bulundu

Aksaray’da kanlı gece: Evde 3 kişi vurulmuş halde bulundu

Aksaray’da akşam saatlerinde meydana gelen silahlı olay, mahallede büyük paniğe neden oldu.

Aksaray’da akşam saatlerinde meydana gelen silahlı olay, mahallede büyük paniğe neden oldu. Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi üzerinde bulunan Erdoğan Apartmanı’nın ikinci katındaki bir evde, 2’si kadın olmak üzere 3 kişi silahla vurulmuş halde bulundu.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk kontrollerde, vurulan kişilerden 2’sinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen 1 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayın yaşandığı evde geniş çaplı inceleme başlatırken, saldırının nedeni ve fail ya da faillerin tespitine yönelik soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.