Aksaray’daki feci kazada 2 asker şehit, minibüs sürücüsü gözaltında

Aksaray’daki feci kazada 2 asker şehit, minibüs sürücüsü gözaltında

Aksaray’da Ankara-Niğde otoyolunda meydana gelen kazada 2 asker ve 2 sivil hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan minibüs sürücüsü Barış Uğur, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

30 Eylül’de Aksaray’ın Ortaköy ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, rutin kontroller yapan jandarma ekibine çarpan minibüs iki aracı yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Jandarma Uzman Çavuş Arif Özdemir şehit oldu, minibüsteki Hışır Cihan hayatını kaybetti.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kazadan yaralı kurtulan sürücü Barış Uğur, tedavisinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve Ortaköy Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yaralılardan Sezai Karabulut ise tedaviye rağmen kurtarılamadı, Selahattin Kesin ise taburcu edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.