Akyurt Belediyesi’nden gençleri sevindiren haber: Yaz konserleri başladı

Akyurt Belediyesi’nden gençleri sevindiren haber: Yaz konserleri başladı

Çocukların yaz akşamlarında güzel vakit geçirebilmeleri için palyaço, illüzyon, sürpriz yarışmalar, oyunlar ve bubble show gösterileri ve konserler düzenleniyor.

Oldukça kalabalık bir şekilde Kültür Park’a akın eden çocuklar sahnedeki şovları ilgiyle izliyor. Akşam saatlerinde Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da çocukların heyecanına ortak olmak için etkinlik alanına geliyor.

ara-001.jpg

“TÜM AKYURTLULARI BEKLİYORUZ”

Başkan Hilal Ayık düzenledikleri etkinlik ve konserlerle ilgili olarak şunları söyledi “Akyurt’ta göreve başladığımız günden bu yana projelerimizi hayata geçirirken, sosyal etkinliklere de mümkün olduğunca yer verdik. Her hafta bir gün çocuk etkinliği, bir gün konserimiz olacak. Yaz boyu her hafta devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl TRT Türk Halk Müziği sanatçılarımız Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür’ü Akyurtlularla buluşturduk. Sanatçılarımızın güzel sahnesi unutulmazdı. Bu yılki programlarımıza yine iki kıymetli sanatçımızla başladık. Kültür Park dolup taştı. Gerçekten muhteşem bir akşamı geride bıraktık. 8 hafta boyunca devam edecek yaz etkinliklerimize tüm Akyurtluları bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.