Al-Musrati'nin kötü formunun sebebi buymuş!

Al-Musrati'nin kötü formunun sebebi buymuş!

Beşiktaş, devre arasında gerçekleştirdiği flaş transferlerle adından söz ettirirken, Al-Musrati'nin performansındaki düşüş taraftarları endişelendirdi. Libyalı yıldızın zorlu geri dönüş hikayesi, Beşiktaş camiasını şaşırttı.

Ernest Muçi'nin derbideki etkileyici performansına karşın, Al-Musrati'nin kötü günleri devam ediyor. Özellikle ters vuruşla kendi ağlarını sarsması ve düşük tempolu oyunuyla dikkat çeken orta saha oyuncusu, beklentilerin altında kalmıştı. Ancak ortaya çıkan bilgiler, Musrati'nin zorlu bir iyileşme sürecinden geçtiğini ortaya koydu.

haber1-004.jpg

PERFORMANSIN KÖTÜ NEDENİ...

Libyalı yıldızın Beşiktaş'a gelmeden önce yaşadığı iki önemli sakatlık, performansındaki düşüşün ana nedeni olarak gösteriliyor. Sezon başında 15 gün, ardından 9 Kasım ile 19 Ocak tarihleri arasında tam 71 gün sahalardan uzak kalan Al-Musrati, bu süreçte fiziksel olarak zorlu bir rehabilitasyon süreci geçirdi.

haber2-003.jpg

KULÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Beşiktaş teknik heyeti ve taraftarları, Al-Musrati'nin bu zorlu süreci atlatmasını ve en kısa sürede beklenen performansa ulaşmasını umut ediyor. Kulüp yetkilileri, oyuncularının sağlık durumuna büyük önem verdiklerini ve Al-Musrati'nin yeniden eski günlerine dönebilmesi için gerekli tıbbi destek ve antrenman programlarını uygulayacaklarını belirtti.

Beşiktaş taraftarları, takımlarının yeni transferinin potansiyelini görmek adına sabırla beklerken, Al-Musrati'nin gelecek maçlarda performansını yükseltmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.