Ali Koç ayak üstü Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'ı fırçaladı! 'Geri dönüş yok'

Ali Koç ayak üstü Dzeko, Tadic ve Mert Hakan'ı fırçaladı! 'Geri dönüş yok'

Fenerbahçe’de kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş Süper Kupa finalinde oynamak için Başkan Ali Koç ile görüştü. Koç geri adım atmadı. İşte detaylar…

İsmail Karta ltakıma izin verdi. Fenerbahçe bu akşam toplanacak. Çalışmalarına devam edecek. Yarın ise Süper Kupa'nın olacağı saate idman konuldu.

Kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş ise sürpriz bir kararla Başkan Ali Koç'tan randevu talep etti. Üçlü takım adına konuştuklarını, en gencinden en tecrübelisine kadar tüm oyuncuların Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finalinde yer almak istediklerini anlattılar.

OLUMSUZ CEVAP VERDİ

Başkan Ali Koç ise "Alınan bir karar var. Bu karardan geri dönüş yok" diyerek olumsuz cevap verdi. Başkan'ın bu cevabı sonrasında yarın akşam yapılacak idmanda bazı oyuncuların yer almak istemediğine dair bir gündem oluştu. Çünkü İsmail Kartal takıma finalin oynanacağı saatte idman koymuştu.

SON KEZ ŞANSINI DENEDİ

Bu arada İsmail Kartal'ın perşembe akşamı Başkan Ali Koç ve yöneticilerle beraber katıldığı iftarda "Süper Kupa finaline çıkalım" diyerek son bir kez daha şansını denediği belirtildi.
Ali Koç'un ise İsmail Kartal'ı "o konu kapandı" diyerek susturduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.