Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi öğrencilerini geleceğe hazırlıyor

Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi öğrencilerini geleceğe hazırlıyor

Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladı. Öğrencilerini geleceğe hazırlayan lise, teknoloji ve bilim laboratuvarıyla eğitimi daha kapsamlı hale getiriyor.

“Geçmişiyle ve kendisiyle barışık, hedeflerini belirlemiş, geleceğe umutla bakan, değişime ayak uyduran ve değişiklikler yaratan, ülkesine ve dünya ailesine yararlı bireyler yetiştiririz” vizyonunu benimseyen Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi, genç kuşaklara tüm imkanlarını seferber ediyor. Kendi imkanlarıyla kurdukları yazılım ve tasarım atölyesinde öğrenciler, teknoloji dünyasına hazırlanıyor.

haber1-001.jpg

Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi Müdürü İsa Koç, sadece lise öğrencileriyle kalmayıp ilk ve ortaokullarla da işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

asdasd.jpg

Müdür Koç, şunları söyledi:

Amacımız, Mamaklı gençlerimizi yarınlara hazırlamaktır. Biz atölyemizi iç kaynaklardan beslenerek kurduk. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özel’in gözetiminde yapılan protokolle 3 okul arasında yürütülen bir projeye dönüştürdük. Gelecek yazılım ve tasarımda son derece kıymetli bir alan o yüzden hem ülkemiz hem de çocuklarımızın geleceği için gençlerimizi yarınlarımızın Türkiye’sine hazırlıyoruz. Bu alandaki eksikliğimizi gidermek için bu eğitimlere olabildiğince erken yaşlarda başlanmasını istedik. Bu yüzden ilk ve ortaokullarımızla iş birliğine gittik. Çocuklarımız üniversiteye gittiğinde ve iş hayatına başladığında ülkemize katkı sağlamasını istiyoruz. Üniversitede verilen temel becerileri lisede vererek çocuklarımıza zaman kazandırmaya çalışıyoruz. Bu şekil de üniversitede alacakları eğitimin kalitesinin yükseleceğini düşünüyoruz.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.