Ali Tilkici kimdir? Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici nereli ve kaç yaşındadır?

Ali Tilkici kimdir? Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici nereli ve kaç yaşındadır?

Gündeme dair yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici'nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ali Tilkici kimdir? Ali Tilkici nereli ve kaç yaşındadır? Ali Tilkici haberleri, sorgulatılıyor.

Gündeme dair yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici'nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ali Tilkici kimdir? Ali Tilkici nereli ve kaç yaşındadır? Ali Tilkici haberleri, sorgulatılıyor. Uzman çavuşların haklarını savunan Ali Tilkici'nin kim olduğu ile ilgili detayları haberimizde derledik.

1970 yılında dünyaya gelen Ali Tilkici, Aslen baba tarafından Kayseri İli, Yahyalı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.

Memleketi Yahyalı İlçesi İmam Hatip Lisesi mezuniyetinin ardından 1989 ve 1990 seneleri arasında Kars İli Sarıkamış İlçesi 57. Komando taburunda askerlik görevini tamamlamıştır.

1993 yılında ise Uzman Erbaş sınavlarını kazanan Ali Tilkici Hakkari Dağ ve Komando Tugayına bağlı 4. Komando Tabur Komutanlığı ile Uzman Çavuşluk görevine adım atmıştır.

Daha sonra Hatay İskenderun 5. Komando Taburu, Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı ve Kayseri 1. Komando Tugayında görev yapmıştır.

Evli ve bu evliliğinden bir oğlu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.