Alt geçit var KULLANAN YOK!

Alt geçit var KULLANAN YOK!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın bulunduğu Celal Bayar Bulvarı üzerindeki yolda alt geçit olmasına rağmen vatandaşlar, can güvenliklerini hiçe sayarak araçların arasından karşıdan karşıya geçiyor.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın bulunduğu Celal Bayar Bulvarı üzerinde vatandaşlar, yaşanan yoğun trafiğe rağmen uyarı levhalarına ve kurallara aldırış etmeden canı pahasına alt geçidi kullanmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar.

REFÜJLERİN ÜZERİNE ÇIKIYORLAR
Vatandaşların Yüksek Hızlı Tren Garı mevkiinde yaşanan yoğun trafik nedeniyle karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacıyla yapılan alt geçiti az sayıda vatandaş kullanıyor. Trafik akışının yoğun bir şekilde olduğu Yüksek Hızlı Tren Garı önünde bulunan çift şeritli yoldan vatandaşlar refüjlerin üzerine çıkarak karşıdan karşıya geçiyor.Yetkililerin yola astığı uyarı levhalarını görmezden gelip, canlarını hiçe sayan vatandaşlar alt geçiti kullanmadan karşıya geçmeye çalışarak, adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Garın etrafında birçok noktada olası kazaları önlemek için yetkililer amacıyla vatandaşlara alt geçiti gösteren uyarı levhaları bulunuyor. 

HİÇ KİMSENİN CANI YANMASIN
Tepkisini dile getiren bir vatandaş," Bu insanları anlamıyorum tüm uyarılara rağmen canı pahasına tehlikeli bir biçimde yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar.Devletimiz güvenli şekilde karşıya geçmemiz için alt geçit yapmış.Biraz yürümemek için hayatlarını tehlikeye atıyorlar.Tren garına bavuluyla gelen yolculardan da geçmeye çalışanlar var.Hiç kimsenin canı yanmasın.Sevenlerinizi üzmeyin." ifadelerini kullandı.      

İBRAHİM ETHEM ÜNAL/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.