Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Cebeci Ortaokulu’nu ziyaret etti

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Cebeci Ortaokulu’nu ziyaret etti

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, 1937 yılında eğitim hayatına başlayan Cebeci Ortaokulu’nda öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya geldi. Ziyarette ağız ve diş sağlığının önemi vurgulandı, öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, velilerin daveti üzerine Cebeci Ortaokulu’nu ziyaret etti. 1937 yılından bu yana eğitim veren ve Altındağ’ın en köklü okulları arasında yer alan kurumda öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Başkan Tiryaki, okul koridorlarında ve sınıflarda samimi bir sohbet ortamı oluşturdu.

altindag-2.jpg

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜZERİNE BİLGİLENDİRME

Ziyaret kapsamında 5. sınıf öğrencileriyle ağız ve diş sağlığının önemi hakkında sohbet eden Tiryaki, çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye etti. Erken yaşta kazanılan sağlık alışkanlıklarının bireysel ve toplumsal sağlık açısından kritik öneme sahip olduğunu belirten Başkan Tiryaki, öğrencilerin ağız ve diş sağlığı bilincini geliştirmelerini teşvik etti.

EĞİTİM VE KİŞİSEL GELİŞİM PROJELERİ

Altındağ Belediyesi’nin eğitim kurumlarıyla iş birliği içinde olmaya devam edeceğini aktaran Tiryaki, çocukların hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelerin destekleneceğini ifade etti. Başkan Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, okul müdürü, öğretmenler ve velilerle gerçekleştirdiği buluşmayı ve öğrencilerle ağız sağlığı üzerine konuşmalarını paylaştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.