Altındağ Belediyesi Cumhuriyetin 102. yılını özel konserle kutlayacak

Altındağ Belediyesi Cumhuriyetin 102. yılını özel konserle kutlayacak

Altındağ Belediyesi, Cumhuriyetin 102. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan “Cumhuriyet Korosu” konseri ile Atatürk’ün sevdiği ezgileri Başkentlilerle buluşturacak. Konser, 31 Ekim Cuma günü Şair Baki Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği özel konser programıyla Başkentlileri kültürel bir buluşmaya davet ediyor. “Cumhuriyet Korosu” adıyla sahne alacak grup, Atatürk’ün sevdiği ezgileri seslendirerek, geçmişten günümüze Cumhuriyet coşkusunu taşıyacak. Hemşehriler konseri izleyerek, milli değerler ve kültürel mirasın önemini bir kez daha deneyimleme fırsatı bulacak.

31 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Şair Baki Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, Altındağ Belediyesi tarafından tüm vatandaşlara açık olarak duyuruldu. Etkinlik, halkın Cumhuriyetin kuruluşunu müzikle kutlamasına olanak sağlayacak. Katılımcılar, koro eşliğinde milli marşlar ve Cumhuriyet temalı eserleri dinleyerek kutlama atmosferine ortak olacak.

KÜLTÜREL MİRAS VE KUTLAMA BİR ARADA

Altındağ Belediyesi yetkilileri, “Cumhuriyet Korosu” konserinin, Cumhuriyetin 102 yıllık tarihine atıfta bulunan ve Atatürk’ün değer verdiği müziklerle düzenlenen özel bir etkinlik olduğunu vurguladı. Program, vatandaşların hem kültürel değerleri hatırlaması hem de Cumhuriyet coşkusunu paylaşması açısından önem taşıyor. Başkentliler, Şair Baki Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da başlayacak konserle Cumhuriyetin anlamını müzikle yaşayacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.