Altındağ Belediyesi’nden yaz sergisi

Altındağ Belediyesi’nden yaz sergisi

Kültür ve sanatın başkenti Altındağ, çok özel bir sergiye daha ev sahipliği yapmaya başladı. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerinin eserlerinden oluşan “Yaz Sergisi” açıldı.

Altındağlı kadınlar “Yaz Sergisi”nde buluştu. Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Altındağlı kadınların sulu boya resim, linol baskı ve minyatür resim eserleri görücüye çıktı. Kale Mahallesi Kuş Sokak’ta bulunan Altındağ Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde açılan sergi, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Sergi, 22 Temmuz tarihine kadar ziyarete açık olacak.

ara.jpg

“KADINLARIMIZIN EMEĞİ ÇOK DEĞERLİ...”

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine üye olan binlerce kadının her birinin emeğinin çok değerli olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “İlçemizde değişik bölgelerde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri, kadınların yeni bilgi ve becerilerle donanması için çalışıyor. Bu merkezlerde yürütülen faaliyetler, verilen kurslar ve eğitimler sayesinde kadınlar, birbirinden önemli işlere imza atıyor, birbirinden değerli başarılar elde ediyor. Kadınlar buralarda edindikleri bilgi ve beceriler ile çok daha mutlu oluyor. Bize de bu mutluluğa ortak olmak ve kadınlarımızın emeğiyle gurur duymak kalıyor” dedi. Sergiye katılan tüm kadınları tebrik eden Başkan Balcı “Verilen emekler sonucu ortaya çıkan sulu boya resim, linol baskı ve minyatür resim ürünlerinin sergilendiği bu güzel sergiye tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.