Altındağ Belediyesi’nin ücretsiz bahçesine yoğun ilgi

Altındağ Belediyesi’nin ücretsiz bahçesine yoğun ilgi

Başkent Millet Bahçesi, çocukların büyük ilgisini çekiyor. Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunan Altındağ Belediyesi Çocuk Kulübü, gün boyu çocuklarla dolup taşıyor. Üstelik tüm etkinlikler ücretsiz…

Eğlencenin adresi Altındağ Belediyesi Çocuk Kulübü… Kitaplardan satranca, boyalardan zeka oyunlarına kadar pek çok değişik etkinlik ve eğlencenin olduğu Çocuk Kulübü, ücretsiz olarak hizmet veriyor. Etkinlikler çocukların büyük beğenisini topluyor.

“BİZ EN ÇOK ÇOCUKLARIN BELEDİYESİYİZ…”

Çocukların mutlu olacağı projeler hayata geçirmeyi çok önemsediklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Bu güzel alanda çocuklarımızın neşeli kahkahalarını duyduğumuz için çok mutluyuz. Çocuk Kulübümüz her gün birbirinden güzel, pırıl pırıl yavrularımızla dolup taşıyor. Çocuklar ve ebeveynleri kulübe büyük ilgi gösteriyor. Düzenlediğimiz ücretsiz etkinlik programlarımızla Çocuk Kulübü'nü daha da eğlenceli ve keyifli bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. Çünkü biz en çok çocukların belediyesiyiz.” dedi.

basliksiz-1-recovered-001.jpg

HERKESİN MUTLULUK KAYNAĞI OLDU

Başkan Balcı “Çocuk kulübümüz herkes için mutluluk kaynağı oldu, inşallah hep de böyle olacak… Çocuklarımızın neşesini daim kılmak için her biri birbirinden renkli ve eğlenceli, aynı zamanda eğitici etkinlikleri ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.