Altındağ’da “Atatürk ve Ankara” konulu fotoğraf sergisi açıldı

Altındağ’da “Atatürk ve Ankara” konulu fotoğraf sergisi açıldı

Altındağ’daki Güneş Sanat Galerisi’nde 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümü kapsamında “Atatürk ve Ankara” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergi 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Ankara Altındağ’da bir sergi daha sanatseverlerle buluştu. Hacettepe Mahallesi Fener Sokak’ta bulunan Güneş Sanat Galerisi’nde açılan “Atatürk ve Ankara” fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Fotoğraf sergisi 31 Aralık tarihine kadar vatandaşlarla buluşmayı sürdürecek.

"SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ"

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık tarihinde Ankara’ya geldiğini hatırlatarak, "Ankara demek, Altındağ demektir. Bu özel gün kapsamında açılışını yaptığımız sergi, Atatürk'ün Ankara'da çekilen çok güzel fotoğraflarını ve birbirinden değerli Ankara fotoğraflarını sanatseverlerin beğenisine sunuyor.. Bu anlamlı fotoğraf sergisini ziyaret etmek isteyen herkesi Güneş Sanat Galerisi'ne bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Altındağ’ın kültür ve sanatın kalbi olduğunu belirten Balcı, “Sanatın ve sanatçının yanındayız, daima da yanında olacağız" dedi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.