Altındağ’da ilçenin sultanları sahada: Kıyasıya rekabet sürüyor

Altındağ’da ilçenin sultanları sahada: Kıyasıya rekabet sürüyor

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri Voleybol Turnuvası günün maçlarıyla bugün de devam etti. İlçedeki kadın eğitimi merkezleri birbirilerine karşı galip gelebilmek adına kıyasıya mücadele etti.

Başkentte kadın sporunu desteklemek amacıyla gerçekleştirilen voleybol organizasyonu, yoğun katılımla start almıştı. Altındağ Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri tarafından hazırlanan turnuva, 27 Nisan’da başladı.

Toplam 15 takımın yer aldığı turnuva dört ayrı grupta oynanıyor. Grup aşamasında elde edilen sonuçlara göre üst tura yükselen ekipler, finaller etabında şampiyonluk için mücadele edecek. Organizasyonda 207 Altındağlı kadın forma giyiyor.

kadin-voleybol-2.jpg

GRUP MAÇLARINDA REKABET DİKKAT ÇEKİYOR

Turnuvanın üçüncü gününde oynanan karşılaşmalar, merkezler arasında kıyasıya mücadeleyi gözler önüne serdi. Günün maç programında Karacaören ile Güneşevler, Doğantepe ile Yıldıztepe, Hacılar ile Hüseyin Gazi ve Karapürçek ile Şair Baki ekipleri karşı karşıya geldi. Maçlarda takımların mücadeleci performansı gözlerden kaçmadı. Maçların sonucunda Hüseyin Gazi ve Doğantepe merkezleri maçların kazananları oldu. Bu sonuçlarla birlikte Hüseyin Gazi ikide iki yaparak yoluna emin adımlarla devam etti. Grubun son karşılaşmaları ise 5 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

kadin-voleybol-3.jpg

FİNAL 13 MAYIS’TA OYNANACAK

Grup aşamasının tamamlanmasının ardından yarı final ve final karşılaşmaları gerçekleştirilecek. Turnuvanın şampiyonu 13 Mayıs’ta oynanacak final mücadelesiyle belli olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.