Altındağ’da Siteler Sanayi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Altındağ’da Siteler Sanayi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Siteler Sanayi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin temel atma töreninin gerçekleştirildiğini belirterek, merkezin sanayi çalışanlarına, gençlere ve esnafa hizmet vereceğini açıkladı.

Altındağ Belediyesi tarafından Siteler Sanayi bölgesine kazandırılacak olan Siteler Sanayi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma programına Altındağ Kaymakamı Bülent Bayraktar, AK Parti Ankara Yerel Yönetimler Başkanı Yasemin Çelik, İlçe Başkanı Fatih Bildik, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, oda başkanları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlı katıldı.

altindag-2.jpg

ÇIRAK VE GENÇLERE EĞİTİM İMKÂNI SAĞLANACAK

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki törende yaptığı konuşmada, yeni tesisin ilçenin üretim potansiyeline katkı sunacağını belirtti. Tiryaki, merkezde çırakların mesleki eğitim alacağını, gençlerin üretim yaparak becerilerini geliştirme fırsatı bulacağını ifade etti. Ayrıca, tesisin Siteler esnafına ve sanayi çalışanlarına hizmet edecek bir merkez olacağını vurguladı.

altindag-3.jpg

ALTINDAĞ İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM

Başkan Tiryaki, uzun yıllardır hayata geçirilmesi planlanan projenin temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılacak her yatırımın ilçe sakinlerine fayda sağlamasını temenni eden Tiryaki, emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti. Siteler Sanayi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi tamamlandığında, Altındağ’ın sanayi ve eğitim alanındaki önemli merkezlerinden biri olarak faaliyet gösterecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.