Altındağ’da tırın çarptığı üst geçit çöktü: Yaralılar var
Altındağ ilçesinde damperi açık halde ilerleyen bir TIR’ın üst geçide çarpması sonucu yaya üst geçidi yıkıldı. Kazada 3 kişi yaralandı, bölgede trafik aksadı.
Altındağ ilçesinde meydana gelen kazada, damperi açık şekilde seyreden bir TIR yaya üst geçidine çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçit çökerken, olay sırasında yoldan geçen iki araç da kazaya karıştı.
Zübeyde Hanım Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda yaşanan olay sonrası bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan 3 kişi ambulanslarla Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın ardından kapanan yolu yeniden ulaşıma açmak için ekiplerin çalışma başlattığı bildirildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme yürüttüğü aktarıldı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.