Altındağ’da yılın son buluşması: Karapürçek’te kahvaltı sofrası kuruldu
Altındağ Belediyesi, yılın son kahvaltı programında Karapürçek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada dayanışma ve kardeşlik vurgusu öne çıktı.
Altındağ Belediyesi, yılın son kahvaltı programında Karapürçek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada dayanışma ve kardeşlik vurgusu öne çıktı. Altındağ Belediyesi, geleneksel hale gelen hafta sonu kahvaltı programlarının bu yılki sonuncusunu Karapürçek Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Belediye, mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu paylaştı.
DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK MESAJI
Altındağ Belediyesi’nin resmi X hesabından yapılan paylaşımda, programda Altındağ’ın güçlü dayanışma ve kardeşlik ruhunun bir kez daha hissedildiği ifade edildi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği kahvaltı programının, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği vurgulandı.
TEMENNİYLE VEDA
Paylaşımda yeni yıla dair iyi dilekler de yer aldı. Sağlık ve bereket temennisinde bulunulan mesajda, bu tür buluşmaların devam etmesi temenni edilerek programa katılan tüm komşulara teşekkür edildi. Altındağ Belediyesi, yeni yılda da mahalle buluşmalarını sürdürme mesajı verdi.
Bu yılın son kahvaltı programında, Karapürçek mahallemizin kıymetli sakinleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık.
— Dr. Veysel Tiryaki (@DrVeyselTiryaki) December 28, 2025
Geleneksel hafta sonu buluşmamızda bir kez daha Altındağ’ımızın güçlü dayanışma ve kardeşlik ruhuna hep birlikte şahit olduk.
Yeni yılda sağlık ve bereket… pic.twitter.com/O9Ke0nV9FL

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.