Altınok’tan anket açıklaması: “Öndeyiz”

Altınok’tan anket açıklaması: “Öndeyiz”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, yeni bir anket açıklaması yaptı. Altınok, “Ankara'da nabzı Ulus ve Kızılay belirler. Anketlerin birinde 3 diğerinde 4 puan öndeyiz” dedi.

Türkiye yerel seçimlere doğru ilerlerken siyasilerden anket açıklamaları peş peşe geldi. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan Adayı Turgut Altınok, yaptığı konuşmasıyla anket tartışmalarına noktayı koydu. Başkan Altınok, yaptığı konuşmada Ankara’daki durumu sokaktan anlaşılacağını belirterek 5 dakikalık yolu üç saatte yürüdüğünü söyledi. Altınok, “Ankara'da nabzı Ulus ve Kızılay belirler. Anketlerin birinde 3 diğerinde 4 puan öndeyiz” ifadelerini kullandı.

"ŞU ANDA 2 ANKET VAR"

Ankara’daki seçim çalışmalarını sürdüren Turgut Altınok, anketlere ilişkin konuştu. Türkiyegazetesi.com’da yer alan habere göre Altınok hali hazırdaki iki ankette de önde olduklarını söyledi. Başkan Altınok, konuyla ilgili “Hacı Bayram'dan çıktım Ulus'taki hale 3 saate gidebildim. Burada 5 dakikalık yolu bu kadar sürede gidebildim. İnsanlar bizimle beraber ve oylarının gönüllerinin bizle olduğunu söylüyor. Vatandaşlarımız bizimle sürekli fotoğraf çektirip dualarını ettiler. Burası Ankara'nın hem kalbi hem merkezidir. Ankara'nın yüzde 70'ini burası temsil eder. Her ilçeden buraya bizim insanlarımız geliyor. Sokak anketleri Altınok diyor. Şu anda elimizde son 2 anket var. Birinde 3 birinde 4 puan önde gözüküyoruz” sözlerini söyledi.

altinok-2.jpg

MUSTAFA ŞEN ‘YAVAŞ ÖNDE’ DEMİŞTİ

Turgut Altınok’un anketlere ilişkin sözleri sonrası dünkü katıldığı yayında yapılan anketlerde Mansur Yavaş’ın önde olduğunu söyleyen Mustafa Şen’in sözleri akıllara geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, “Anketlerin çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Adaylar daha yeni kendilerini ortaya koymaya başladılar. Biraz adayların sahada kendilerini göstermesini bekleyelim ve görelim diye söylüyorum” demişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.