Bağdat Caddesi Pazartesi’ye kadar trafiğe kapatıldı

Bağdat Caddesi Pazartesi’ye kadar trafiğe kapatıldı

Ankara Yenimahalle’nin ana yollarından Bağdat Caddesi, ASKİ’nin atık su hattı imalat çalışması nedeniyle 31 Ağustos akşamına kadar trafiğe kapatıldı.

Ankara Yenimahalle’nin ana yollarından Bağdat Caddesi, atık su hattı imalat çalışması nedeniyle 31 Ağustos akşamına kadar trafiğe kapatıldı.

ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, atık su hattı imalat çalışmaları kapsamında, Yenimahalle Macun Mahallesi’ndeki Bağdat Caddesi’nde geçici trafik düzenlemesine gidildi.

4 GÜN KAPALI

Bağdat Caddesi, bugünden itibaren (27 Ağustos Perşembe) 31 Ağustos 2026 Pazartesi akşamına kadar her iki yönde araç trafiğine kapatılıyor.

Trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Ostim Demetevler istikametini kullanacak sürücüler için ulaşım 204. Cadde üzerinden, Demetevler-Ostim istikametini kullanacak sürücüler içinde 187. Cadde üzerinden trafik akışı sağlanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.