Altınpark'ta alışveriş festivali

Altınpark'ta alışveriş festivali

Ankara Altınpark Expo Center’da düzenlenen ‘Moda ve Alışveriş Festivali’ başkentli kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Yarın da devam edecek olan festivalde yüzlerce markadan binlerce ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Modanın kalbi Ankara’da atıyor. Ankara’da düzenlenen festivalde yüzlerce markadan binlerce çeşit ürün bulunuyor. Festivalde giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, çocuk giyimden erkek giyime kadar birçok farklı sektördeki firmaların ürünleri moda sever başkentlilerle buluşturuluyor. Bu yıl 20’inci kez düzenlenen festivalde Türkiye’nin dört bir yanından firmalar ürünlerini festivale özel indirimlerle başkentli kadınların ilgisine sunuyor.

kadinkiyafet.jpg

“DOLAPLARINIZI BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLEYİN”

Festivalde gazetemize konuşan Festival Organizatörü Türkan Eraslankılıç, başkentlilerin ilgisinden her defasında memnun kaldıklarını dile getirerek, “Yüzlerce markanın çeşitli ürünlerinin olduğu 120 firmanın standı mevcut. Öncelikle Ankara’da yaşayan kadınlara hitap etmekle birlikte erkek ve çocuk giyimine yönelik ürünlerde var. Türkiye’nin birçok şehrinden katılımcı firmalar festivale katılım sağlıyor. 4 gün boyunca sabah saat 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında kadın-erkek, genç-yaşlı, çocuk ayırımı yapılmadan, yediden yetmişe herkes gelebilir. Festivalimizde hanımlar istediği tüm markalara ait ürünleri bulabilir ve yüzde 70’e varan indirimlerle alışverişlerini yapabilir. Yaz sezon ürünleri olacağı gibi, kış sezonu ürünlerle birlikte tüm ürünlere özel büyük indirimler de olacak. Dolaplarınızı baştan aşağıya yenileyin. Ankara’dan sonra haftaya Konya’da ardından Gaziantep’teyiz” ifadelerini kullandı.

odemeyapakadin.jpg

“ALIŞVERİŞ BİR KÜLTÜRDÜR”

Eraslankılıç, “Alışveriş bir kültürdür. Kadınların alışveriş alışkanlığı adeta terapi niteliğindedir. Kadın demek kültür, alışveriş ve şenlik demek. Festivalde ihtiyaç duyulan tüm ürünler kaliteli olduğu kadar, hesaplı oluşuyla da ziyaretçileri sevindirecek” dedi.

kadinesarp.jpg

ELBİSE 250, EŞARP 100 LİRA

Festivalde yer alan bazı ürünlerin fiyatları ise şu şekilde; Kadınlar için elbise 250 ile 550 lira, pantolon 120 ile 250 lira, çocuk ve bebek kıyafetleri 40 ile 130 lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunuluyor. Diğer ürünlerde ise triko 300 lira, şal ve eşarp 100 lira, çanta 175 lira, kadın ayakkabı 300 lira, kadın gömlek 200 lira, takım 350 lira, tunik bin lira, etekli takım bin liradan başlayan fiyatlara sahip.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.