Ancelotti'den Arda'ya: "İşimi zorlaştırıyorsun"

Ancelotti'den Arda'ya: "İşimi zorlaştırıyorsun"

Real Madrid'de UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali heyecanı yaşanırken, Arda Güler'in performansı teknik direktör Carlo Ancelotti'nin dikkatini çekti. İdmanda gösterdiği üstün performansla öne çıkan Güler, İtalyan teknik adamın takdirini kazandı.

Real Madrid'in Manchester City ile oynayacağı kritik maç öncesi gerçekleşen idmanda, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler ve Luka Modric ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi. Habere göre, bir atak sırasında Güler'in harika asisti herkesi etkiledi ve Ancelotti'nin övgü dolu sözleriyle karşılandı.

arda-guler-antrenman.jpg

"BU ÇOCUK İŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR"

Ancelotti'nin idmanda, "Bu çocuklar işimi, kadro yapmamı çok zorlaştırıyor!" dediği ifade edildi. Özellikle Arda Güler'in performansıyla ilgili takdir edici sözler sarf eden teknik adamın, genç oyuncunun katkısından oldukça memnun olduğu görülüyor.

Diario AS'ta geçtiğimiz günlerde yapılan analize göre, Arda Güler'in fiziksel olarak da gelişim gösterdiği belirtildi. Süper solağın 8 kilo aldığı ve bu gelişimin takdirle karşılandığı vurgulandı.

Ancak bazı haber kaynakları, Arda Güler'in takımda süre alamadığı için disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Real Madrid yönetiminin, genç yıldızı bazı davranışlarında kontrol altında tutmak zorunda kaldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.