ANKAPARK tanıtımı durdu

ANKAPARK tanıtımı durdu

Ankapark’ın tanıtımı için Akköprü Metro durağı girişinde 2015'te inşa edilen ve geçmişte robot ve dinozorların sergilendiği Büyükşehir'e bağlı tanıtım merkezinde çalışmalar durmuş vaziyette.

Ankapark’ın tanıtımı için 2015 Mayıs ayında Akköprü Metro çıkışında kurulan ve ilk günlerinde büyük ilgi gören tanıtım merkezi bu günlerde kapısına kilit vurulmuş şekilde duruyor. Çalışmaların hangi tarihte durdurulduğu da tam olarak bilinmezken, Ankapark tartışmalarının ardından vatandaşların daha da çok dikkatini çeken ve uzun süredir boş halde bekleyen binanın akıbetinin ne olacağı merak ediliyor. 

VATANDAŞLAR “ YIKILMASIN” DEDİ 

Merkezin ne olması gerektiği hususunda gazetemize görüşlerini aktaran vatandaşlar, “Burası çok işlek bir yer ve herkesin rahat ulaşabileceği bir konumda. Hazır böyle bir yapı varken yıkılmak yerine Belediyenin hizmet noktası olabilir. Bizlerde herhangi bir işimiz olduğunda buradan kolayca işlerimizi halledebiliriz” dedi. Hizmet binası isteyenlerin yanı sıra buranın kültür sanat faaliyetlerinde de kullanılabilecek bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar bu gibi yapıların yıkılmaktan ziyade halkın faydasına oluşacak şekilde dönüştürülmesini istedi. Bölgede bekleyen güvenlik görevlileri ise akıbeti hakkında bir şey bilmediklerini söyledi.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.