Ankapark’a THY Modeli

Ankapark’a THY Modeli

Ankapark’ın tanıtımında Türk Hava Yolları’nın (THY) örnek alınacağını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, uluslararası çapta reklamlar yapacaklarını belirtti.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Yapım aşamasında sona gelinen ve 2017 yılında açılışı planlanan Ankapark hakkında Habervaktim’e konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar önemli açıklamalar yaptı. Ankapark’ın reklamının uluslararası düzeyde olacağını belirten Vedat Üçpınar, reklam konusunda büyük başarı sağlayan Türk Hava Yolları’nın (THY) örnek alınacağını ifade etti.

THY REKLAMLARI REFERANS ALINACAK

Son yıllarda reklam alanında yaptığı atılımlarla gündemden düşmeyen THY’nin reklam çalışmaları Ankapark’a uyarlanacak. Türk Hava Yolları, dünyanın en önemli reklamcılık yarışmaları arasında yer alan Epica’dan, ‘Batman v. Superman’ reklam kampanyası sayesinde altın ödülle dönmüştü. Yaptığı başarılı reklamlarla Avrupa’daki hava yolları şirketleri arasında bir numara olan ve 109 ülke, 268 şehirle dünyada en çok ülkeye uçan havayolu şirketi olan THY reklamları referans alınarak Ankapark reklamları yapılacak.

ULUSLARARASI REKLAMLAR YAPILACAK

Ankapark’ın tanıtımına 50 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını hatırlatan Vedat Üçpınar, özellikle yurtdışından turistleri çekmek için uluslararası reklamlar yapacaklarını ifade etti. Ankapark’ın işletilmesiyle ilgili henüz bir gelişme yaşanmadığını aktaran Üçpınar, görüşmelerin devam ettiğini ve Ankapark’ın en iyi şekilde işletilmesi için çalıştıklarını söyledi.   

REKLAMLARDA DÜNYA YILDIZLARI

THY reklamlarında dünyaca tanınmış yıldızları oynatarak markasına büyük katkı sağlıyor. THY’nin reklamlarının örnek alınacak olması Ankapark reklamlarında da dünyaca ünlü yıldızların oynaması ihtimalini arttırıyor. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden milyonlarca turistin Ankapark gelmesi bekleniyor. Ankapark tamamlandığında sadece Türkiye'nin değil tüm Ortadoğu'nun en büyük hayvanat bahçesi olacak. Ayrıca proje içinde yer alan Safari Park kısmı da Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.