Ankara Büyükşehir Belediyesi Tırların sayısını artırıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tırların sayısını artırıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Tayvan Türkiye Temsilciliği Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu arasında depremzede vatandaşların yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için yeni mobil yemek TIR’ları alınması amacıyla protokol imzalandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi hem ulusal hem de uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çeşitli projeler geliştirmeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik ilkesiyle örnek projeler hayata geçiren ABB’nin iştiraklerinden BelPa ile Tayvan Türkiye Temsilciliği Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu arasında, deprem bölgelerinde veya Ankara'da bulunan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla yeni mobil yemek TIR’ları alınması konusunda protokol imzalandı. Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen törende protokol metnini Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu Temsilcisi Volkan Chih-Yang Huang ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birlikte imzaladı.

AFETZEDELERE HİZMET VERECEK

Ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların iş birlikleriyle depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ettiklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Gerek deprem bölgelerinde gerek Ankara’da bulunan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak amacıyla mobil yemek TIR’ları alınması konusunda iş birliği protokolünün imzalanmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hâlâ deprem bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu araçlarla hem deprem bölgelerinde hem de Ankara’da yaşayan 400 binden fazla depremzede vatandaşa destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.