Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden esnafa çiçek gibi iş yeri

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden esnafa çiçek gibi iş yeri

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilen Sakarya Çiçekçiler Çarşı’nda esnaflar yeni dükkânlarında iş başı yaptı. Sakarya Çiçekçiler Çarşısı’nın yenilenmesi kapsamında toplamda bir lostra, bir büfe ve 14 adet çiçekçi dükkânı esnafa kazandırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli esnafın daha modern ve konforlu alanlarda kaliteli hizmet vermelerini sağlamak amacıyla projeler üretmeye devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kızılay’ın simgelerinden biri olan Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Yenileme Projesi’ni tamamladı. Proje kapsamında; toplamda 200 metrekarelik alanda bir lostra, bir büfe ve 14 adet çiçekçi dükkânı caddenin dokusuna uygun bir şekilde yenilenerek esnafa teslim edildi.

ANKARALI ESNAFA YATIRIM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 2022 yılının Haziran ayında tanıtımını yaptığı 110 proje arasında bulunan ve baştan aşağıya yenilenen Sakarya Çiçekçiler Çarşı’nda esnaflar yeni dükkânlarına yerleşti. Çiçek satışına ve üretimine uygun şekilde dizayn edilen dükkânların tavanında da sera etkisi oluşturacak bir çalışma yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işlerine devam edebilmeleri amacıyla kurulan geçici çadır satış alanından tamamlanan dükkânlara yerleşmeye başlayan esnaf, rengârenk çiçeklerin satışına başladı.

ara.jpg

YÜZLER GÜLDÜRÜYOR

Uzun yıllar fiziki koşulların uygun olmadığı bir ortamda hizmet vermeye çalışan çiçekçi esnafı, daha modern ve konforlu hâle getirilen dükkânlarında binlerce rengârenk çiçeği Başkentlilerle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.