Ankara Büyükşehir çocuklara trafik eğitimi verecek

Ankara Büyükşehir çocuklara trafik eğitimi verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geleceğin şoför adayları çocuklara trafik eğitimi verecek. Ücretsiz olan eğitimlere ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencileri başvurabiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), geleceğin şoför adayları çocuklara trafik eğitimi verecek.

21 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

ABB’nin Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Merkezi’nde 5-6 yaş ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak vereceği teorik ve uygulamalı trafik eğitimleri 21 Eylül’de başlıyor.

SINIFÇA BAŞVURU MÜMKÜN

Öğrenciler eğitimlere sınıf olarak da başvuru yapılabilecek. Bu durumda eğitimlere öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde katılabilecek. Eğitimler 13 Kasım’da sona erecek.

İlgililer belediyenin cocuktrafik.ankara.bel.tr adresinden detaylı bilgi edinebilir, başvuruda bulunabilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.