Ankara Çankırı Yolunda Büyük Tehlike

Ankara Çankırı Yolunda Büyük Tehlike

Son zamanlarda yaşanan yağışlardan sonra Ankara Çankırı yolu üzerinde toprak kayması yaşandı. Çankırı’dan Ankara istikametine gelen araçlar için büyük tehdit oluşturan heyelan tehlikesine ise hiçbir tedbir alınmaması dikkat çekiyor.

UĞUR ÖĞÜT – HABERVAKTİM

Çankırı Ankara karayolunda Ankara istikametinde yaşanan toprak kayması sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor. Toprak kayması nedeniyle çift şeritli yol tek şeride düşmüş durumda, önlem alınmaması halinde yaşanabilecek bir heyelan ihtimalinde büyük kazalar oluşabilir.

ÖNLEM 2 DUBAYLA ALINMIŞ

Toprak kayması edeniyle çift şeritli yol tek şeride düşmüş durumda. Heyelan tehlikesine rağmen yetkililer tarafından hiçbir önlem alınmamış, yeni bir heyelan oluma ihtimali araçlar için büyük tehlike oluşturuyor. Yolun yarısına kadar gelen toprak için yetkililer sadece 2 tane duba koyarak önlem almış, bölgede herhangi bir çalışma yok.

YAĞIŞLAR TOPRAK KAYMASINA NEDEN OLUYOR

Yolu devamlı kullanan araç sürücülerinden Murat T. yol üzerinde devam toprak kayması yaşandığını, bu durumun yeni olmadığını söyledi. Özellikle yoğun yağışların ardından heyelan tehlikesinin arttığını belirten Murat T. yetkililerin bir kaza yaşanmadan önlem alması gerektiğini kaydetti. 

CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE

Uzun zamandır Çankırı Özlem firmasında muavinlik yapan ve devamlı Ankara – Çankırı arasında gidip gelen Serhat C. ise son dönemde toprak kaymasının çok sık yaşandığını belirtti. Can güvenliklerinin tehlikede olduğunu söyleyen Serhat C. “Biz alıştık bu duruma. Sık sık toprak kayması yaşanıyor yol üzerinde. Ancak yolcular tedirgin. Yaşanan toprak kaymaları yolcuları korkutuyor. Yetkililer bir an önce önlem almalı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.