Ankara Hastanesi’ni Pislik Götürüyor

Ankara Hastanesi’ni Pislik Götürüyor

Her gün binlerce hastanın tedavi olmak için gittiği Ankara Hastanesi’ni pislik götürüyor. Bu duruma duyarsız kalamayan hastane personelleri hastanede yaşanan kötü durumu fotoğraflarla belgeleyerek gazetemizden yardım istedi.

Ankara’nın en büyük hastanelerinden biri olan ve günde binlerce kişinin derdine derman aradığı Ankara Hastanesi’ni pislik götürüyor. Bu durumdan şikâyetçi olan hastane çalışanları çektikleri fotoğraflarla hastanenin ne kadar kötü durumda olduğunu ortaya koydu. Hastalara deva olması beklenen hastane pislik saçıyor ve halkın sağlığını tehdit ediyor.

HASTA YAKINLARI ENDİŞELİ

Hastanede kullanılmayan malzemeler koridorlarda depolanıyor, bu nedenle odalara ulaşılması oldukça zor. Her yerde hurdalar var, soyunma odaları rezil durumda ve pis halde. Ameliyathane personeli pislik içinde giyiniyor, Enfeksiyon acısından hastane hiç temiz değil. Hastanenin pislik içinde olması tedavi için gelen vatandaşları ve ailelerini büyük derecede endişelendiriyor.

ÇÖPLER, ULU ORTA YERLERDE

Hasta yakınları, “Devlet Hastanesi’ne olan itibar bu tür kurumlar nedeniyle zedeleniyor. Ameliyathane bölümündeki tıbbı atıklar ve çöpler, ulu orta yerlerde. Şifa bulmaya gelenler, daha çok hasta oluyor” şeklinde konuşarak yetkililere seslendiler.

HASTALAR TEHDİT ALTINDA

Hastane çalışanlarının soyunma odası ve ameliyathane koridorlarındaki görüntü burası nasıl hastane sorusunu sorduruyor. Daha temiz ve düzgün bir ortamda giyinmek isteyen hastane personelleri aletlerin ve malzemelerin gelişi güzel olarak koridorlara atılmış olduğunu ve enfeksiyonun tehlike oluşturmaması için hiçbir önlem alınmadığını belirtti. Enfeksiyon ve bakterilerin cirit attığı hastaneye tedavi olmak için gelen hastalar büyük tehdit altında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.