Ankara Keçiörengücü, yeni sezonda Süper Lig biletini hedefliyor

Ankara Keçiörengücü, yeni sezonda Süper Lig biletini hedefliyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, kulübün hazırlıklarını tamamladığını ve sezonun ana hedefinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu açıkladı.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, 2025-2026 sezonu çalışmalarını tamamladı. Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu, güçlü bir kadro ile lige hazır olduklarını belirterek, doğrudan Süper Lig’e çıkmayı amaçladıklarını dile getirdi. Transfer sürecinde tecrübeli isimleri kadroya kattıklarını ifade eden Tahiroğlu, mali disiplini ön planda tutarak bütçeyi dikkatli kullandıklarını vurguladı. Geçen sezonun kadrosunu büyük ölçüde koruduklarını söyleyen başkan, 5-6 yeni oyuncu ile takımı güçlendirdiklerini ifade etti.

"ALTYAPI BİR KULÜBÜN GELECEĞİDİR"

Altyapının futbol kulüpleri için önemli olduğunu anlatan Sedat Tahiroğlu, şunları kaydetti: "Altyapı bir kulübün geleceğidir. Onun için yaz okullarını çok önemsiyoruz. Sadece futbol değil, karateden, kick boksa kadar çeşitli branşlarla yaklaşık binlerce sporcu yetiştirdik. Altyapı bir kulübün geleceğidir. Ankara Yenimahalle'de yeni bir tesis yaptık. Gelecek yıllarda bu tesisten Ankara Keçiörengücü adına çok iyi futbolcular çıkacak. Altyapı ve tesisleşme o açıdan çok önemli. Bundan sonra daha iyi futbol seyir zevki, daha yüksek bir futbol ortaya koyacağımıza inanıyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.