Ankara kurbanlık fiyatları 2023, Ankara büyükbaş kurbanlık fiyatları 2023, Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023 ne kadar?

Ankara kurbanlık fiyatları 2023, Ankara büyükbaş kurbanlık fiyatları 2023, Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023 ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala insanlar kurban pazarına gitmeden fiyatlara hâkim olmak istiyor. Peki, Ankara kurbanlık fiyatları 2023, Ankara büyükbaş kurbanlık fiyatları 2023, Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023 ne kadar?

Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı. İnsanlar ise bütçelerine uygun kurbanlık arayışlarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıla oranla ekonomik sebeplerden dolayı fiyatları epeyce artan kurbanlıkların ne kadar olduğu araştırılıyor. Büyükbaş hayvanların fiyatlarını duyan vatandaşlar ise büyükbaşa göre nispeten daha düşük fiyatı olan küçükbaş hayvanlara yöneliyor. Ancak pazara gitmeden evvel Ankara’da 2023 kurbanlık fiyatlarını öğrenmek isteyen başkentliler; arama motorlarına Ankara kurbanlık fiyatları 2023, Ankara büyükbaş kurbanlık fiyatları 2023, Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023 ne kadar? Tüm detayları haberimizde topladık:

kurbanlik.jpg

ANKARA KURBANLIK FİYATLARI 2023

Ankara’da yaşayan Ankaralılar kurbanlık fiyatlarını araştırıyor. Ankara kurbanlık fiyatları 2023 yılında diğer yıllara oranla büyük artış göstermiş olarak görünüyor. Fiyatlar ise vatandaşlarda bu yıl kessek mi? kesmesek mi? Diye sordurtuyor. Biz de vatandaşların kurbanlık fiyatları ile ilgili araştırmalarına yardımcı olabilmek adına İlk Sayfa Gazetesi ekibi olarak araştırma yaptık. İşte Ankara kurbanlık fiyatları 2023:

kurbanlik-tosun.jpg

ANKARA BÜYÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI 2023

Kurban pazarına gitmeden evvel kurban fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar Ankara büyükbaş kurbanlık fiyatları 2023 diye araştırıyor. İnsanlar artık kurban alırken yalnızca hayvanlardaki yeterliliğe değil hayvanların fiyatlarına da bakıyor. Fiyatların bu kadar yüksek olması ise oldukça düşündürüyor. Peki, fiyatlar ne kadar?

Gerek kurban pazarlarında gerekse de özel görüşmelerle yaptığımız araştırmalara göre Ankara’da 2023 büyükbaş kurban fiyatları hakkında ortalama bir sonuca ulaştık:

  • İşletmeye ve hayvana göre satış fiyatları değişebiliyor.
  • Ortalama 7 kişilik bir hayvan; hisse başı 10-15 bin lira arasında satılıyor.
  • Böyle bir hesaplama yapıldığında ise 60 ile 110 bin lira arasında satış yapılıyor.

kucukbas-kurbanliklar.jpg

ANKARA KÜÇÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI 2023

Büyükbaş hayvan araştırması yapan vatandaşlardan bazıları ise fiyatlardan dolayı tercihini bu yıl küçükbaş hayvanlar tarafından yapmaya karar vermiş durumda. Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023 fiyatlarına göre küçükbaş hayvanlarda da fiyat artışının göze çarptığı görüldü. Bu yıl küçükbaş hayvan fiyatları; büyükbaş satışı gerçekleştiren işletmelerde olduğu gibi işletmeye göre değişiklik gösterebiliyor.

Yine yaptığımız araştırmalara ve edindiğimiz bilgilere göre Ankara küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023’te 5 bin ile 15 bin arasında değişiklik gösteriyor. Satıcılar hayvanın kilosuna, yaşına, boyuna ve cüssesine göre fiyatlarının değiştiğini belirtiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.