Ankara Valisi Canbolat Altındağ’ı gezdi
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Valisi Yakup Canbolat’ı ilçede ağırladı. Ziyaret kapsamında Hamamönü, Hamamarkası ve Ulucanlar Cezaevi Müzesi gezilirken, devam eden belediye yatırımları ve projeler hakkında Vali Canbolat’a bilgi verildi.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Valisi Yakup Canbolat ile ilçede gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçenin tarihi, kültürel ve sosyal yaşamına ilişkin alanların ele alındığı programda Hamamönü ve Hamamarkası ziyaret edildi.
Tarihi dokusuyla öne çıkan bölgelerde gerçekleştirilen incelemelerde ilçenin kültürel mirası ve sosyal yapısıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Programın bir diğer durağı ise Ulucanlar Cezaevi Müzesi oldu. Tiryaki ve Canbolat, müzeyi gezerek mekânın tarihi niteliği hakkında incelemelerde bulundu.
YATIRIMLAR SAHADA DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyaret programının devamında Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen çeşitli çalışmaların bulunduğu alanlar incelendi. Başkan Veysel Tiryaki, devam eden şantiyeler ve hizmet noktalarını Ankara Valisi Yakup Canbolat ile birlikte gezdi.
Saha ziyaretleri sırasında Altındağ’daki belediye yatırımları, sürdürülen hizmetler ve ilçenin gelişimine yönelik hazırlanan projeler hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Tiryaki, belediyenin devam eden çalışmaları ile planlanan projelerin kapsamını Vali Canbolat’a aktardı.
ALTINDAĞ’IN GELİŞİMİ ELE ALINDI
Program kapsamında ilçenin tarihi alanlarıyla devam eden belediye yatırımları aynı ziyaret çerçevesinde değerlendirildi. Hamamönü, Hamamarkası ve Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde yapılan incelemelerin ardından şantiye ve hizmet alanlarında sürdürülen çalışmalar ele alındı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Ankara Valisi Yakup Canbolat’ı ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Tiryaki, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra belediye tarafından sürdürülen hizmetler ile gelecek döneme ilişkin projelerin de görüşüldüğünü belirtti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.