Ankara’da 24 Ekim’de planlı elektrik kesintisi uygulanacak

Ankara’da 24 Ekim’de planlı elektrik kesintisi uygulanacak

Başkent EDAŞ, 24 Ekim Cuma günü Ankara’nın çeşitli ilçelerinde bakım, onarım ve şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı. Kesintilerin gün boyunca belirli saat aralıklarında etkili olacağı bildirildi.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) tarafından yapılan duyuruda, Ankara genelinde gerçekleştirilecek planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında bazı mahallelerde enerji kesintileri yaşanacağı belirtildi. Vatandaşlara, olası mağduriyetlerin önlenmesi için elektrik kesintilerinden önce gerekli tedbirleri almaları çağrısında bulunuldu. Açıklamada, hava koşulları veya teknik nedenlerle çalışmaların süresinde değişiklik olabileceği ifade edildi.

KESİNTİLER BİRÇOK İLÇEDE ETKİLİ OLACAK

Keçiören ilçesinin Bağlum ve Şenlikköy mahallelerinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yapılacak. Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu, Yaşamkent ve Ahlatlıbel mahallelerinde ise 10.00–14.00 saatleri arasında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Yenimahalle ilçesindeki Macun, Demetevler ve Karacakaya mahallelerinde 08.30–12.30 saatleri arasında arıza giderme çalışmaları süresince enerji verilemeyecek.

Mamak ilçesinin Köprüköy ve Şahintepe mahallelerinde 09.30–13.30 saatleri arasında, Şehitler ve Merkez mahallelerinde ise 10.00–16.00 saatleri arasında şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak. Evren ilçesinin Merkez ve Kızılcaören mahallelerinde 08.00–14.00, Çubuk ilçesinin Merkez ve Aşağı Çavundur mahallelerinde ise 09.00–17.00 saatleri arasında planlı bakım nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

VATANDAŞLARA BİLGİ GÜNCELLEME UYARISI

Kızılcahamam ilçesinde Soğuksu ve Merkez mahallelerinde 08.30–15.30, Nallıhan’da Karaoğlan ve Merkez mahallelerinde 09.00–13.00, Akyurt ilçesinin Merkez ve Ahmetadil mahallelerinde ise 09.30–17.30 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak. Başkent EDAŞ, çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik arzının kademeli olarak yeniden sağlanacağını belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.