Ankara’da enerji alarmı! Çok sayıda ilçede elektrikler kesilecek
Başkent EDAŞ, Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Sincan ve Gölbaşı başta olmak üzere birçok ilçede farklı saatlerde elektrik verilemeyeceğini açıkladı.
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ’nin (Başkent EDAŞ) planlı çalışma programına göre Ankara genelinde elektrik kesintileri günün farklı saatlerinde gerçekleştirilecek. Çalışmaların bir bölümü gece yarısından itibaren başlarken bazı mahallelerde kesintilerin akşam saatlerine kadar devam etmesi planlanıyor.
Altındağ’da 09.30-12.30 saatleri arasında Kenar, Şehit Ömer Halisdemir, Şehit Haluk Çağlar, Pamuk ve Sağ bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Bahadır, Kızılırmak, Saka, Bosna, Nur ve Çağlayan çevresinde de farklı saatlerde enerji kesintisi yaşanacak.
Çankaya’da 10.00-12.00 saatleri arasında 465, 444, 443, 442, 435 ve 428 numaralı bölgelerde, 14.00-16.00 saatlerinde ise Dikmen ve çevresindeki bazı sokaklarda elektrik kesilecek.
GÖLBAŞI, BALA VE ÇUBUK’TA UZUN SÜRELİ KESİNTİ
Gölbaşı’nda Ballıkpınar Mahallesi, Bahçekent, Yeni Ballıkpınar Kooperatifi ve Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi çevresinde 14.00-18.00 saatleri arasında kesinti planlanıyor. Yurtbeyi’nde ise gün içerisinde iki ayrı zaman diliminde çalışma yapılacak.
Bala’da Büyükbayat, Büyükboyalık, Üçem ve Akkoyunlu çevresinde 09.30-17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Ballıkpınar ve Bahçekent çevresindeki bazı bölgelerde de sabah saatlerinden itibaren farklı kesinti programları bulunuyor.
Çubuk’ta Akkuzulu’da 09.00-11.00 saatlerinde, bazı mahalle ve sokaklarda ise 09.15-15.15 ile 15.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
KIZILCAHAMAM VE DİĞER İLÇELERDE DE KESİNTİ VAR
Kızılcahamam’da Yıldırımyağlıca ve Yıldırımvegiren bölgelerinde 09.30-17.00, Salın ve Köseler çevresinde ise 10.00-17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Nallıhan’da Kozlu Yayla, Emremsultan ve Karahisarkozlu çevresinde 10.00-14.30 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.
Kahramankazan’da Yassıören’de 09.30-16.30, Şereflikoçhisar ve Evren çevresindeki listelenen yerleşimlerde ise 10.30-17.30 saatleri arasında kesinti planlanıyor. Elmadağ, Etimesgut, Sincan ve Mamak’ta da mahalle ve sokaklara göre değişen saatlerde çalışmalar yürütülecek.
Çamlıdere’de gece 00.30-04.00 saatleri arasında çok sayıda mahalle ve yaylayı kapsayan çalışma öngörülürken bazı bölgelerde gündüz saatlerinde de kesinti yapılacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.