Ankara’da günlerce sürecek elektrik kesintisi planlandı
Ankara’nın birçok ilçesinde meydana gelen şebeke arızaları nedeniyle enerji kesintileri sürüyor. Başkent genelinde çok sayıda mahalle ve sokakta elektrik akışı dururken, ekiplerin arıza giderme çalışmaları gün boyunca devam edecek.
Başkentte yaşanan enerji kesintileri nedeniyle farklı bölgelerde elektrik akışında aksamalar meydana geldi. Yetkililerden alınan bilgilere göre bayram öncesi planlı bir kesinti programı bulunmazken, meydana gelen şebeke arızaları nedeniyle saha ekipleri çalışma başlattı.
Akyurt ilçesinde Ahmetadil ve Kozayağı mahallelerinde çok sayıda sokakta elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Bala ilçesinde ise Kesikköprü ve Kuyular mahallelerinde enerji akışının durduğu öğrenildi. Arıza kaynaklı kesintilerin giderilmesi için ekiplerin bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
ÇANKAYA VE ETİMESGUT’TA ÇOK SAYIDA SOKAK ETKİLENDİ
Çankaya ilçesinde Kuloğlu, Cinnah, Üsküp, Gelibolu ve Mevlana sokaklarının bulunduğu bölgelerde enerji kesintileri yaşanıyor. İşçi Blokları, Çukurambar, Sancak, Yeşilkent ve Yukarı Dikmen mahallelerinde de şebeke arızaları nedeniyle elektrik verilemediği bildirildi.
Etimesgut ilçesinde Yeşilova ve Etiler mahallelerinde meydana gelen arızalar nedeniyle bazı sokaklarda elektrik kesintisinin devam ettiği belirtildi. Teknik ekiplerin bölgelerde bakım ve onarım çalışmaları yürüttüğü ifade edildi.
GÖLBAŞI, KEÇİÖREN VE EVREN’DE ARIZA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Gölbaşı ilçesinde Karaoğlan ve İncek mahallelerinde çeşitli sokaklarda enerji kesintisi yaşandığı açıklandı. Keçiören’de Karakaya ve Ayvalı mahallelerinde çok sayıda sokak kesintiden etkilendi.
Evren ilçesinde ise Esentepe, Modern ve Çatalpınar mahallelerinde şebeke kaynaklı arızalar nedeniyle elektrik akışında kesinti meydana geldiği bildirildi. Kınalılar Yaylası çevresindeki bölgelerde de çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
POLATLI VE SİNCAN’DA GENİŞ KAPSAMLI KESİNTİ
Polatlı ilçesinde Yenidoğan, Cumhuriyet, İstiklal ve Şentepe mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanırken, kırsal mahallelerde de arıza kaynaklı enerji sorunlarının devam ettiği öğrenildi. Beylikköprü, Eskipolatlı, Yenimehmetli ve Özyurt mahallelerinde saha ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Sincan ilçesinde Alcı, Alagöz, Maliköy, Törekent ve Saraycık mahallelerinde çok sayıda sokakta enerji kesintileri meydana geldi. Başkent Organize Sanayi Bölgesi çevresinde de elektrik arızaları nedeniyle çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.