Ankara’da ki Yalın konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

Ankara’da ki Yalın konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

ATO Congresium’da her ay onlarca gösteri, konser ve çeşitli oyunlar sahneleniyor. Peki, bu konserlerden biri olan Ankara’da ki Yalın konseri ne zaman, saat kaçta?

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde (Congresium) her ay birçok etkinlik düzenleniyor. Sanattan spora ve sosyal hayata kadar her alanla ilgili etkinliklerden biri de Yalın’ın konseri olacak. Peki, Yalın’ın Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

YALIN’IN KONSERİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yalın, her ay farklı şehirlerde birçok konser verip, hayranlarıyla buluşuyor. Bu kapsamda Ankara’da ki hayranlarıyla bir kez daha buluşmak için gün sayan Yalın, Epifoni Events Organizasyon'un katkılarıyla hazırlanan etkinlik kapsamında 12 Şubat 2023 Pazar günü saat 21.00’de ATO Congresium’da sahneye çıkacak.

BİLETLER NEREDEN ALINIR? NE KADAR?

Gösteriyi izlemek isteyenler biletlerini BİLETİX’ten temin edebilir. Her kategori farklı fiyat uygulaması içerirken birçok kategori şimdiden dolmuş durumda. Boş koltukların bulunduğu kategoriler ve fiyatlandırma listesi ise aşağıdaki gibidir:

GENEL SATIŞ:

2. Avantajlı Dönem - 2. Kategori - 700.00 TL
2. Avantajlı Dönem - 3. Kategori - 600.00 TL
2. Avantajlı Dönem - 4. Kategori - 500.00 TL
3. Avantajlı Dönem - 1. Kategori - 900.00 TL

yalin-1.jpg

YALIN KİMDİR?

Sahne adı ‘Yalın’ olan Hüseyin Yalın, 30 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocuklu yıllarda müziğe olan ilgisi ile dikkat çekerken, babasının ona almış olduğu bir gitarla enstrüman çalmaya başladı. Lisans eğitimini ekonomi alanında alsa da öğrencilik yıllarında müzikten hiç kopmadı. 2004 yılında söylediği ‘Zalim’ şarkısıyla piyasalara giriş yapan Yalın, ‘Tatlıyla Balla’, ‘Sesinde Aşk var’ ve ‘Olmasa da Olur’ gibi şarkılarıyla uzun süreler listelerde ilk sıraları hiç bırakmadı. Ayrıca Altın Kelebek ödülleri başta olmak üzere müzik alanında birçok ödülün de sahibi oldu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.