Ankara’da NATO alarmı: Üst düzey toplantı yapıldı
İçişleri Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıda, 7-8 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek 36’ncı NATO Zirvesi için alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Toplantıya emniyet ve jandarma birimlerinin üst düzey temsilcileri katıldı.
Ankara’da gerçekleştirilecek 36’ncı NATO Zirvesi öncesinde güvenlik hazırlıkları kapsamında İçişleri Bakanlığı’nda kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi başkanlığında düzenlenen toplantıda, zirve sürecinde uygulanacak güvenlik planlamaları ve koordinasyon başlıkları masaya yatırıldı.
Toplantıda Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlarda, zirveye katılacak devlet başkanlarının güvenliği, şehir içi tedbirler ve olası risk senaryolarına ilişkin hazırlıklar ele alındı. 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak organizasyonun güvenli şekilde yürütülmesi amacıyla ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.