Ankaragücü, galibiyet hasretini bitirmek istiyor

Ankaragücü, galibiyet hasretini bitirmek istiyor

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 29. haftasında Samsunspor'a konuk olacak. Sarı Lacivertliler, 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. İşte kritik mücadeleden öne çıkanlar...

Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Düşme hattı için büyük öne sahip olan mücadelede Ankaragücü'nün hedefi, 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek.

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ancak oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak düşme hattından uzaklaşan Samsunspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Son 5 maçından da galibiyetsiz dönen Başkent ekibi ise düşme hattıyla arasında bulunan 1 puanlık farkı artırmayı hedefliyor.

GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Başkent ekibi bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ankaragücü son 5 karşılaşmasında galibiyet alamadı. Ankaragücü 29. hafta öncesinde topladığı 30 puanla ligde 15. sırada yer alıyor. Samsunspor ise ligde geride kalan 28 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi alarak 33 puan topladı.

ankara.jpg

SAMSUNSPOR'DA EKSİKLER

Karadeniz temsilcisinde sakatlığı devam eden Bennasser'in durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Marius Moundilmadji ve Rick Van Drongelen ise kart cezaları nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer alamayacak.

MAÇIN HAKEMİ ÜMİT ÖZTÜRK

Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Samsunspor - Ankaragücü karşılaşması 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı MKE Ankaragücü 2-0 kazanmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.