Ankaragücü Salı günü yapacağı genel kurula moralli gitmek istiyor
Başkent ekibi Ankaragücü Spor Kulübü, Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Adana 01 FK’yı yenerek, Salı günü yapacağı olağanüstü genel kurula moralli gitmek istiyor.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Başkent ekibi Ankaragücü, içinde bulunduğu mali krizden çıkış arayışını sürdürüyor. 20 Ocak Salı günü Olağanüstü Genel Kurul’a girecek olan kulüpte, futbolcular motive edilmeye çalışılıyor.
Ankaragücü Spor Kulübü, Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Adana 01 FK’yı yenerek, Salı günü yapacağı genel kurula moralli gitmek istiyor.
MEHMET YİĞİNER: YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Ankaragücü Onursal Başkanı Mehmet Yiğiner, futbolcularla Çayyolu’ndaki Steakhouse’da bir araya geldi. Yemekte yaptığı konuşmada Yiğiner, oyunculara ve yönetime moral verdi.

Cumartesi günü Adana 01 FK ile yapacakları maçı hatırlatan Yiğiner, “Elbette önemli. İlhami kardeşimiz ve arkadaşlarımız adaylığını açıkladı. Dolayısıyla genel kurula giderken moralli ve motivasyonlu gitmeleri lazım. Recep hoca sağolsun sizleri bir araya getirdi. Bir dinamik oluşturdu. Kaybettiğimiz maçlarda bile çok iyiyiz. Yenemeyeceğimiz takım yok. Cumartesi maçı alalım ki hafta içi moralli olarak kongreye gidelim” ifadelerini kullandı.
6 MAÇTA 5 GALİBİYET
2. Lig A Grubu’nda Ankaragücü 31 puanla 8. sırada yer alıyor. Adana 01 FK ise 34 puanla 7. sırada bulunuyor. Ankaragücü son 6 haftada 5 galibiyet elde ederek, önemli bir ivme yakalamış durumda. Başkent ekibi bu ivmeyi sürdürmeyi hedefliyor.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.