Ankaralılar, termoslarınızı hazırlayın! Şehrin göbeğinde stressavar mesire alanı!

Ankaralılar, termoslarınızı hazırlayın! Şehrin göbeğinde stressavar mesire alanı!

İş yoğunluğu ve şehrin kalabalığı üzerinde bir de kavurucu sıcaklar geldi. İnsanlar; yaşamın stresinden nasıl uzaklaşırım diye düşünürken, pek çok başkentli Kösrelik Göleti’nde keyif sürüyor. Peki, ne duruyorsunuz? Termosları hazırlama vakti!

Ankara’da sıcaklıklar 35 dereceyi bulmuş durumda. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte başkentliler, serin yerler arıyor. “Yaşamın stresinden nasıl uzaklaşırım, kendimi doğanın içine nasıl atarım?” diye düşünen Ankaralıların yardımına, Keçiören Belediyesi yetişti.

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan belediye, temiz hava ve kuşların cıvıltısıyla güzel bir zaman geçirebileceği Kösrelik Göleti’ni paylaştı.

kosrelik-goleti-001.jpg

DOĞANIN KALBİNDE HUZURLU BİR MOLA!

''Doğanın kalbinde huzurlu bir mola vermek isteyenler için harika bir önerimiz var'' adlı paylaşım yapan Keçiören Belediyesi, göletin fotoğraflarını paylaştı. Birçok başkentli, bu göletten bir haber olduğunu belirtirken, gönderi kısa zamanda beğeni yağmuruna tutuldu.

kosrelik-goleti-003.jpg

KEÇİÖREN’İN KALBİ

Kösrelik Göleti, Keçiören’in Bağlum semtinde bulunuyor. Hafta içi, hafta sonu fark etmeksizin başkentlilerin akınına uğrayan bu gölde, çayınızı demleyebilir ve keyifli anlar biriktirebilirsiniz. Gölün kenarına kurulan bank ve çardaklarda ise ailenizle piknik yapabilir, unutulmaz ve birbirinden güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca, spor severler için alanda, bisiklet yolu ve basket sahası da bulunuyor.

kosrelik-goleti-002.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.