Ankara’ya iki yeni okul yapılıyor: Milli Eğitim ihaleye çıktı
Ankara’ya iki yeni okul yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yaptırılacak okullar için ihaleye çıkıldı. Okulun biri Pursaklar’a, diğeri Sincan’a yapılacak.
Başkent Ankara’ya iki yeni okul yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yaptırılacak okullar için ihaleye çıkıldı. Okulun biri Pursaklar’a, diğeri Sincan’a yapılacak.
Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarla ilgili ayrı ayrı ihale ilanı yayınladı.
İlanlara göre, Pursaklar’a 32 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılacak. Bu iş için 21.09.2026 tarihinde ihale düzenlenecek.

Diğer ilana göre ise, Sincan Mevlana Mahallesi’ne 32 derslikli ortaokul yaptırılacak. Bu iş için de 21.09.2026 tarihinde ihale gerçekleştirilecek.
400 GÜNDE TAMAMLAMA ŞARTI
İhale şartnamesine göre, ihaleyi alacak firma işi yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde teslim edecek.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.