ANODER’den Oktay Vural’a ziyaret

ANODER’den Oktay Vural’a ziyaret

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, İzmir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural’ı makamında ziyaret etti.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette İzmir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Vural’a Ankara Oto Galericileri Derneği ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. ANODER Başkanı Kalkan, ANODER olarak gecikmeli de olsa Ankaralı Galericilerin haklarını savunmak için güç ve ses birliği yaptıklarını ifade ederek, esnafın bir çatı altında toplandığı meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının esnafın hakkını savunmanın yanı sıra esnafın imajını düzeltmek ve o meslek ile ilgili düzen oluşturmak açısından da son derece önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

TBMM ANODER’İN DE GÖRÜŞLERİNİ ALMALI

ANODER olarak Ankaralı esnafın ve sanatkârın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını dile getiren Kalkan, sorunların çözümü noktasında siyasetin ve siyasi partilerin çok önemli bir noktada bulunduklarına işaret etti. TBMM çatısı altında yapılacak oto galerileri ve ilgili esnafla ile ilgili yasama çalışmaları hususunda bu hususta en önemli temsil gücüne sahip olan ANODER’in de görüşlerinin alınması gerektiğini belirten Kalkan her daim her türlü işbirliğine sonsuz destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

VURAL MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

MHP Grup Başkanvekili Vural ziyaretten dolayı ANODER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.