Antalya'da Dehşet: Parktaki LED ekranın ayağında erkek cesedi bulundu

Antalya'da Dehşet: Parktaki LED ekranın ayağında erkek cesedi bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Serdengeçti Parkı’nda meydana gelen olay, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Serdengeçti Parkı’nda meydana gelen olay, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Parkta kurulu bulunan dev LED ekranın çevresinden yayılan ağır kokular üzerine, yakındaki Antalya Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nin işletmecisi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden emniyet ekipleri, ekranın taşıyıcı ayaklarından birinin içerisinde gizlenmiş vaziyette bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemelerde, cesedin çürümeye yüz tuttuğu ve yaklaşık bir ay önce yaşamını yitirdiği tespit edildi. Üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmayan şahsın, parkta yaşadığı ve burada konakladığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cansız bedeni otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.